Σελίδες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

KONSTANTINOS MELIS BY LASKOS ..

FASHION SHOW S/S 2013

Εχθες , Δευτερα 26/11/2012 , ο Κωνσταντινος Μελης και ο Γιαννης Λασκος , παρουσιασαν την νεα τους συλλογη για την ανοιξη-καλοκαιρι 2013 , ''Idiosyncrasy S/S 2013" .
Η επιδειξη πραγματοποιηθηκε στην αποθηκη Μπητρου , στην οδου Πετρου Ραλλη 38. Σε ενα ψυχρο βιομηχανικο χωρο , που σε συνδιασμο με τα εξαιρετικα , στην αρχη ηχητικα εφε , τη μουσικη , το φως , την παρουσιαση και το εικαστικο εργο του Damien Hirst " as the memories fade " ,στο κεντρο της πασαρελας , συνεθεταν την πιο αρτια ατμοσφαιρα .












Μια συλλογη σε βασισμενη στα χρωματα της πουδρας , μπεζ , λευκου και παστελ αποχρωσεων . Δεν ελειπαν φυσικα οι μεταλλικες λεπτομεριες που στολιζαν τα ιδιατερα και πολυ προσεκτικα επιλεγμενα υφασματα .
Ηταν πραγματικα μια απο τις πιο ενδιαφερουσες επιδειξεις που εχω παρακολουθησει . Δεν χορταινα να βλεπω το ενα , ανυπομονουσα να βγει το επομενο και δεν ηθελα για κανενα λογο να τελιεωσει .

Αρκετες ηταν οι celebrities που τιμησαν με την παρουσια τους , τους σχεδιαστες με τους οποιους εχουν συνεργαστει κατα καιρους , και μαλιστα φορωντας δικες τους δημιουργιες ..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου